Twickelborg Vastgoed wijzigt naam in Vester

Naamswijziging sinds 2022 naar Vester

Vester logo

In 2017 is Ralf Weghorst gestart met Twickelborg Vastgoed. Onder deze naam zijn diverse succesvolle projecten opgeleverd, zoals het winnen van de ontwerpwedstrijd voor levensloopbestendige woningen in Vriezenveen en de ontwikkeling van betaalbare en duurzame koop- en huurwoningen in de Bornsche Maten. Sinds deze maand gaat Twickelborg Vastgoed verder onder de naam Vester.

Ralf Weghorst, directeur Vester:  “Na vijf jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat Twickelborg Vastgoed niet helemaal meer past bij waar we voor staan. Vester is afgeleid van de woorden investeren, vestigen en huisvesten en staat voor toekomstbestendig, duurzaam en hoogwaardig.”

 

Ontwikkelen, beheren en verduurzamen

In de loop der jaren heeft Twickelborg Vastgoed en nu dus Vester zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van duurzame, toekomstbestendige én betaalbare koop- en huurwoningen, waar nog steeds onvoldoende aanbod van is.

Vester is onderdeel van een familiebedrijf dat al ruim 90 jaar ervaring heeft in ondernemen en in de energietransitie. Naast betaalbaar zijn duurzaam en energiezuinig belangrijke uitgangspunten in het ontwikkelen en beleggen in koop- en huurwoningen.

Ralf: “Wanneer we kijken naar ons project uit 2017. Hier hebben we met o.a. goede isolatie, triple glas en zonnepanelen op het dak er voor gezorgd dat de energierekening van onze woningen zeer laag is en het wooncomfort hoog. Hierdoor leveren we een bijdrage aan de energietransitie en blijven de woningen ook na oplevering betaalbaar. Dit wordt nogmaals bekrachtigd door wat er nu op energiegebied speelt.”

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*